Träning

Nyhet! Välkommen på tema tisdag

En gång i månaden startar vi nu med att ha tema för våra tisdagar på klubben! Det blir olika tema varje gång och Tema Tisdag anordnas en gång i månaden. Aktiviteten startar efter skotträningen som är kl 18.30.

Fika finns ordnat i köket! Alla är välkomna att medverka till mysiga Tisdagskvällar!

Tisdagen 27/8 kör vi igång med temat special sök 18.30 - 21.00. Information om kommande kurser.

träna med oss

Tisdagskvällar är planen öppen för alla medlemmar som vill komma och träna. Från och med tis 16/4 sker skotträning mellan 18.30 - 18.45 när det är dagsljus.

"Jogga-Dogga" ny aktivitetsrunda med 6 skyltar uppsatta på stolpar längs den cirka 800 m långa skogsrundan. Med start mitt emot klubbens parkeringsplats. Start info Här. Nyfikna på skyltarna ? Sitt, kontakttagande, Leta leksak, Läggande, Ställande, Inkallande, Gå i koppel

Lär dig mer! Använd klubbens lånebibliotek! Läs mer Här