Rallylydnad 210821

Lördagen den 21 augusti 2021 ordnade klubben den första rallylydnadstävlingen på länge. Coronapandemin har satt stopp för tävlingar och det var spännande att sätta igång med planeringen.
Rallygruppen startade med att titta på hur många tävlande vi skulle kunna ta med. Begränsningar fanns fortfarande.
De flesta funktionärerna hade vi i klubben, men domare behövdes. Efter kontakt med Rallyansvarig i distriktet fick vi några namn och så småningom var det klart att Barbro Langefors och Gitte Hansen skulle döma de två tävlingarna, Fortsättning och Mästar-klasser.
Ann-Britt la upp inbjudan på sbktavling.se, med angivande av alla förutsättningar för tävlingarna.
Marre, Lena och Christina kontaktade sponsorer för att få ihop priser.
Fredrik och Marie skötte köket och ordnade mat åt funktionärerna samt fika åt tävlande.
Roland skötte tävlingssekretariatet.
På morgonen innan tävlingen skulle banorna läggas och det ordnades med hjälp av bankarta, funktionärer som var bussiga och ställde upp samt rallygruppen.

Tack till alla sponsorer:
ICA Maxi Ronneby, Mix Outlet Ronneby, Landtmannaaffären Ronneby, Kronans Apotek, Ronneby veterinärklinik och Anicura Nättraby.

Fortsättning fm
Fortsättning em
Mästarklass fm
Mästarklass em

Några kommentarer från tävlande och andra:

Superfin tävling med en härlig stämning! 👏🤩
Jättetrevlig tävling och grattis till er alla!  🌟

Resultatlista för deltagare från RBK

Rallylydnad forts A
Lisa Blomdahl                              95 p kval
Charlotte Evaldsson                  77 p kval
Marre Alexandersson                75 p kval
Carin Ingeskog                            71 p

Rallylydnad forts B
Lisa Blomdahl                              94 p kval
Charlotta Göransson                 87 p kval
Carin Ingeskog                             86 p kval
Marre Alexandersson                78 p kval

Rallylydnad Mästare B
Charlotte Evaldsson                  68 p

Tack till alla som gjorde denna tävling möjlig!

Morgonpyssel innan dagens rallylydnadstävling drog igång på Ronneby brukshundsklubb. Lite ringrostiga i början men en mycket lyckad dag.